Norge

 

Moltebærlikør

Kjære kunde,

multebeeren300jeg har gleden av å informere deg om at jeg etter 2-3 års arbeid fikk anledning til å presentere min produserte Moltelikør laget av 60-75% ren presset fruktsaft for Vinmonopolet. Likøren har lite tilsetning av rørsukker (10-12%) samt lavt innhold av bio- alkohol (18%). Moltelikøren er uten tilsetning av farve-, aromastoffer eller konserveringsmidler og er vegan.

Produktet egner seg til aperitif, digestiv, som en ingrediens i cocktails eller til å​ koke ut pannen når du lager biff av reinkjøtt og elg samt til baking og desserter.

Likøren ble tatt inn av Vinmonopolet som partievare, men vil ikke bli listet som standard med det første.Dersom du har prøvd likøren, men ditt utsalg sier den er utsolgt og foreløpig heller ikke vil lagerføre den, kan du gjøre følgende:

Ta kontakt med Vinmonopolets kundesenter via epost: kundesenter@vinmonopolet.no og si hva du/dere ønsker.

I tillegg har du muligheten å bestille direkte fra oss og ved kjøp av min. 6 fl. vil prisen fritt levert fortollingssted i Norge bli gunstigere enn det du betaler i dag. Ta kontakt med meg direkte og jeg vil gi et epost-pristilbud.

Booklet Multebeeren Liqueur